Meeuwstraat 40, 1444VG  Purmerend  |  0299 45 00 29

Op zoek naar een luisterend oor? Ik help jou om weer in je innerlijke en uiterlijke kracht te gaan staan. Ik ben in opleiding en help U graag.

Reset Coaching bestaat uit meerdere sessies om weer in balans te komen. Als coach help ik jou weer overzicht  te krijgen en je stress ervaring te verminderen, eventueel met behulp van deluxe gezichtsbehandelingen. Samen bepalen we je coach vraag om te achterhalen wat voor jou gezond denken en je gezond voelen betekend. Zodat je in toekomst gezonder gaat leven doordat je je meer richt op de oplossing van je probleem.

Coaching kan bestaan uit:

Logische niveau's is een coaching interventie; waarin we samen gaan achterhalen welke kwaliteiten jij in je rugzak al hebt. En met de juiste overtuiging vind je jouw missie weer!

Coaching en counseling bied jou een luisterend oor in gesprekken van een uur.

Om de 20 dagen kunnen we vervolg coach gesprek houden naar aanleiding van vragenlijst, die de Star remedie tincturen helpen bepalen. Inname hiervan verzacht vervelende gemoedstoestanden.

Jacqueline zet  coaching in op waar jij behoefte aan hebt. Dit is de kracht van Inner & Outer Strength. Het verkrijgen van innerlijke en uiterlijke kracht door aandacht te geven aan jouw denken, jouw voelen en jouw leven.

Naast coachende gesprekken behandelt ter aanvulling bijvoorbeeld voetreflex indirect jouw hele lichaam.

Een blijer gezicht in de spiegel na een deluxe gezichtsbehandeling kan ook helpen op weg naar ontspanning.

Of therapeutische massage vermindert jouw pijn!

Gemiddeld zijn minimaal 5 sessies nodig en adviseren het Reset your Mind Coachtraject.

Gesprekken vinden ongeveer om de 20 dagen plaats. Intake is kosteloos. We evalueren samen of je daadwerkelijk blijer in de spiegel kan kijken en het zelfvertrouwen hebt om jouw volgende stappen te nemen.


Als je je niet gelukkig voelt, kunnen er ziektebeelden ontstaan zoals eczeem, hoofdpijn, maagpijn, ontstekingen etc. 

De psychosociale bach bloesemtherapie is aan te raden voor een ieder die geestelijk of emotioneel de ballen niet meer hoog kan houden.  Ben je uitgeput, overspannen, onzeker, verdrietig of angstig? Negatieve stemmingen en lichamelijke klachten kunnen verdwijnen na consulten.

Tot snel, Jacqueline